HypeMc
BINE ATI VENIT!
An_DREas
An_DREas
ADMINISTRATOR PRINCIPAL
Admin
Momentan nu există nimic de afişat pe acest perete.
Înregistrat:
Acum 20 zile
Vazut ultima data:
Acum 38 minute
Vizualizări profil:
25
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.
Model sugestii Numele tău pe server: O scurta descriere a sugestiei: Sugestia: Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta sugestie: Modalitati prin care am pune aceasta sugestie in aplicare: Poze: Alte detalii:      
Acum o oră

  Raportări Bug-uri Aici raportati toate problemele intampinate pe server pentru a le rezolva in cel mai scurt timp posibil. La aceste raportari nu se voteaza si nu se aduc alte comentarii din partea altor jucatori, altfel riscati sa primiti un avertisment pe forum. Raspunsurile finale vor fi acordate de catre Operatorii sectiunii respective sau Administratori.  Model  1. Nickname: 2. Problema sesizata: 3. Sectiunea pe care ai intampinat-o: 4. O scurta descriere despre cum poate fi reprodus respectivul bug: 5. Screenshot/Videoclip care sa prezinte respectivul bug: 6. Adresa de discord: 7. Alte comentarii:
Acum 18 zile

MODEL RECLAMATII Nume: Numele celui reclamat: Dovada: Data intamplarii: Motiv: Alte Detalii
Acum 18 zile

Reclamatii membrii staff Aici puteti reclama membrii staff care au incalcat regulamentul sau au abuzat de gradul pe care il detin. Inainte de a reclama o persoana, trebuie sa cunoasteti urmatoarele informatii: 1. Dacă au trecut mai mult de 3 zile de la primirea "pedepsei", nu mai puteți face reclamație. 2. De la crearea reclamației respectivul are 24h  să pună o dovadă clară sau reclamația o să fie acceptată. 3. La reclamatiile asupra staff-ului nu se voteaza! Doar persoana reclamata si persoana care l-a reclamat au voie sa raspunda pentru a se apara, respectiv a adauga completari. Verdictul va fi acordat de catre un Administrator sau Team Leader. Modelul 1. Nickname-ul tău: 2. Nickname-ul celui reclamat: 3. Sectiunea pe care a abuzat: 4. Motivul pentru care îl reclami: 5. Dovada: 6. Comentarii adiționale:
Acum 18 zile

REGULAMENT STAFF & FACILITY  Membrii Staff vor fi penalizați cu un avertisment la orice instanță de încălcare a regulamentului. Trebuie să scrii corect gramatical, în caz contrar să-ți accepți cu demnitate greșelile sesizate de ceilalți. Datoria ta este de a ajuta jucătorii iar toate accesele pe care le ai, sunt exclusiv pentru a-ți îndeplini această datorie.  Trebuie să postezi orice sancțiune, măsură pe care o iei pe Server sau orice acțiune importantă și care trebuie cunoscută pe Discord pe canalul #activitate: Dacă nu ai acces, cere-i ajutorul unui administrator al serverului de Discord. Trebuie să ai salvate și câteva dovezi, în caz că cineva îți face reclamație, altfel vei raspunde ca atare. (dovezile trebuie ținute minim 7 zile)  Nu ai voie să abuzezi de accesele tale pentru beneficiul tău în PvP/Eventuri și orice fel de alte scenarii diferite.  Nu ai voie să favorizezi niciun jucător folosindu-te de permisiile pe care le ai, fie că îi dai EXP, bani sau orice altceva. Nu ai voie să fi inactiv mai mult de 5 zile consecutive/7h pe săptămână fară să anunți înainte pe serverul de discord pe canalul #staff  Numele de pe serverul de Discord trebuie să fie același/asemănător că și cel de pe serverul de Minecraft.  Nu ai voie să aplici comenzi niciunui jucător dacă nu a încălcat vreo regulă. GOD se folosește STRICT pentru a-ți îndeplini atribuțiile.  Este INTERZIS să controlezi jucătorul folosind TeamViewer , SUDO sau alte programe asemănătoare. Ai voie să îi ceri doar ce este enumerat mai sus, în caz că i-ai cerut altceva și iți face reclamație vei raspunde. De asemenea, helperii nu au voie să controleze jucătorii de hack/client modificat. Dacă un membru staff încalcă oricare dintre regulile de la secțiunea REGULAMENT STAFF & FACILITY riscă WARN
Acum 18 zile